Vier cultuurministers op een rij

DEBAT! Wat hebben Karel Poma, Luc Martens, Bert Anciaux en Sven Gatz gemeen? Antwoord: ze waren of zijn alle vier Vlaams cultuurminister. Samen belichamen ze meer dan dertig jaar Vlaams cultuurbeleid. Op vrijdag 19 december zet Folio, nieuwe koepel van culturele, literaire en erfgoedtijdschriften, de vier eminenties op één rij in Bozar, voor een debat. Kom samen met ons het begin van de kerstvakantie vieren!

63_folio_debat © Rob Belterman.jpgMet de wijsheid der jaren blikken Karel Poma, Luc Martens en Bert Anciaux terug op hun keuzes en hun bijdragen, en onderzoeken ze wat Vlaanderen typeert in zijn omgang met cultuur. Tegelijk laten ze hun licht schijnen op de plannen van huidig minister Sven Gatz. Eén vraag loopt als een rode draad door het gesprek: wat is de verantwoordelijkheid van de overheid voor cultuur?

Werner Trio (Klara) modereert.

‘Vier cultuurministers op een rij’ is de eerste publieke activiteit van Folio, een nieuwe koepel van 30 culturele, literaire en erfgoed-tijdschriften, waar rekto:verso deel van uitmaakt. Samen willen we de meerwaarde van tijdschriften meer zichtbaar maken. Voor het debat lanceert Folio zich met een presentatie van zijn plannen.

LOG_FOLIO_SZ_KL jpg.jpg

 

Vrijdag 19 december, 20u-22u

Bozar, Brussel – 6 € / 4 €

www.foliotijdschriften.be

Reservatie verplicht, via 02/507.82.00, tickets@bozar.be of deze link (vanaf 2/12)

 

 

^ Terug naar boven
 

Reacties

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • No HTML tags allowed
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

Als maatregel om geautomatiseerde spamrobotten tegen te gaan, vragen wij u het huidige jaar in te vullen. Op die manier kunnen we uw bericht onderscheiden van spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.