www.rektoverso.be

Zichzelf te veel bestoefen is niet alleen gevaarlijk, het is ook niet echt sympathiek. Dat weet iedereen allang. Wij dus ook. En toch moeten we deze keer onszelf eens bestoefen, heel even maar. Want we zijn trots, en geen klein beetje. Surf maar eens naar www.rektoverso.be en u weet meteen waarom. Maandenlang hebben we eraan gewerkt en nu is hij klaar: de nieuwe website van rekto:verso is een feit.

Rekto:verso blijft natuurlijk op papier bestaan, want niet iedereen zit zomaar met een laptop op het toilet of op een terras in de zon. Maar vanaf nu kunt u rekto:verso ook volledig online lezen. Niet alleen het nummer dat u nu in de hand houdt dus, maar ook alle artikels die verschenen zijn in alle nummers die we al hebben gepubliceerd. Er is een uitgebreide zoekfunctie en op elk artikel kan gereageerd worden. U kunt zich inschrijven op de nieuwsbrief, de verdeelpunten raadplegen, u kunt lezen wie wij zijn. Enfin, wat zit u hier nu nog te doen eigenlijk, u moest er al lang zijn, in ons virtuele nieuwe huis.

Van onze nieuwe www.rektoverso.be hebben wij de perfect gesmeerde evenknie gemaakt voor ons papieren blad. Onze website is nu veel meer dan een veredeld visitekaartje: het is een heuse neerslag van wat we de voorbije vijf jaar hebben gedaan. Onze kunstkritiek is nu makkelijker bereikbaar dan ooit. Zo hoort het ook. We hopen dat u er massaal gebruik van maakt. En natuurlijk wensen we u alle plezier met het lezen van dit nummer, het vijfentwintigste intussen. Ook dat had een reden kunnen zijn om trots te zijn, maar wij doen niet mee aan jubilea en zo.

^ Terug naar boven
 

Reacties

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • No HTML tags allowed
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

Als maatregel om geautomatiseerde spamrobotten tegen te gaan, vragen wij u het huidige jaar in te vullen. Op die manier kunnen we uw bericht onderscheiden van spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.