Beste MO*-lezer, dit is iets voor u...

Pssjt, beste MO*-lezer, dit is tussen u en ons. Wij, dat is cultuurtijdschrift rekto:verso. Wij zien u graag. Daarom bieden we ons nog goedkoper aan dan anders. Voor in bed, in bad, of gewoon zedelijk op de bank. Abonneer je vóór 10 mei 2014 voor maar 20 € (ipv 30 €), en wij glijden een jaar lang recht door je brievenbus. Waarom zou u, vraagt u? 

rekto-verso op t wc.jpg- Rekto:verso richt zijn blik op kunst en cultuur, maar leest er de staat in van samenleving en wereld. Lees maar na in ons lopende dossier over individualiteit anno 2014.

- Rekto:verso is een van de weinige cultuurtijdschriften die het cultuurbeleid van nabij volgt én publiceert over cultuur buiten de westerse sfeer. Lees maar na in Het witte Westen.

- Rekto:verso won in 2013 als 1e tijdschrift een Vlaamse Cultuur-prijs. Lees na waarom in het interview dat MO* met ons afnam.

- Rekto:verso en MO* zijn inhoudelijke mediapartners. Omdat we ons herkennen in elkaar zoektocht naar diepgang, naar alternatieve beschouwing en reflectie.

Probeer ons! Schrijf 20 € over op het rek.nr van rekto: verso vzw: BE 16 7350 0639 1274 (BIC: KREDBEBB), met vermelding ‘actie MO*’, plus je naam en je postadres.

Enkel geldig indien betaald voor 10 mei 2014. Het abonnement gaat in met nummer 62, op 1 juni 2014.

Schrijf je in op de nieuwsbrief. Of volg rekto:verso op Facebook.

 

 

^ Terug naar boven
 

Reacties

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • No HTML tags allowed
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

Als maatregel om geautomatiseerde spamrobotten tegen te gaan, vragen wij u het huidige jaar in te vullen. Op die manier kunnen we uw bericht onderscheiden van spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.